torsdag 16 februari 2012

Sista dagens strandhäng i Phu Quoc

Idag har vi inte så mycket att skriva om då vi tillbringade större delen av dagen på stranden Long Beach igen. Detta var sista chansen för oss att sola och bada på en strand, innan vi reser hem igen. De platser som är kvar för oss att besöka bjuder inte på något strandhäng. Möjligen kommer vi att kunna sola lite om vi hittar ett hotell med pool.

Det var väldigt, väldigt varmt idag, 34-35 grader och inte mycket svalkande bris att tala om. Därför orkade vi bara vara på stranden till 15, trots ganska långt avbrott för lunch. Martin hann också med en massage på stranden. Denna kunde inte mäta sig med en massage i Thailand, men kostade endast 80.000 dong, ca 25 kr, för fyrtio minuter.

Framåt kvällen tog vi en taxi fyra km in till "staden" Duong Dong och gick på marknaden där. Marknaden var ganska liten, bara en gata på ett par hundra meter och halva marknaden var restauranger och den andra delen sålde mest pärlor som odlas här på ön. Vi passade på att inta middagen här då de hade fina skaldjur uppdukade.Imorgon är det dags att resa till Ho Chi Minh City.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar