söndag 29 januari 2012

Strandhäng på Pantai Cenang

Denna dag fortsatte så även på eftermiddagen i lugnets tecken, där vi ömsom låg och solade, ömsom låg i vattnet och svalkade oss, samt även stundom svalkade oss med diverse kylda vätskor vid tillfällen då vattnet allena inte hjälpte. Självklart fick även det traditionella strandpromenerandet sitt givna utrymme under dagen.
 

Kvällen inleddes på en strandbar vi varit på varje kväll under vår vistelse här. Tanken var att vi skulle titta på solnedgången här en sista gång innan vi far vidare mot nya äventyr. Tyvärr blev det rätt mulet, vilket gjorde att solnedgången inte blev så fin som den varit tidigare dagar. Till detta kom det även en liten regnskur för första gången under kvällen. Det var inga större problem, då det bara innebar att vi fick beställa ytterligare en ”Tiger” innan vi gick vidare mot kvällens restaurang, vilket blev en restaurang specialiserad på tigerräkor och humrar. Självklart bestämde vi oss för att beställa varsin grillad hummer. Nu talar vi heller inte om några svenska små stackare till humrar, utan det var rejäla humrar som vägde 800 gram stycket. Både Malin och Martin tyckte dessa var ytterst delikata och hade inga problem att äta tills endast skalet var kvar.


I och med denna kväll är nu vår vistelse på Langkawi slut, då vi i morgon eftermiddag far vidare mot Penang. För att sammanfatta våra intryck instämmer såväl Martin som Malin i att denna ö är en helt fantastisk plats för en tids utforskande och sol&badande. Har ni tänkt åka till Thailand den närmaste tiden så skit i det och åk hit istället. Mycket bättre! Stor Facebooktumme på Langkawi således!

Hello! Langkawi! I love You...



På återhörande från Penang
M&M

2 kommentarer: