fredag 20 januari 2012

Resrutt - Martin & Malins Sydostasien 2012

Efter visst kontemplerande har så den tänkta resrutten blivit färdigställd. Inga färdmedel eller hotell är dock bokade för de tre veckor som kommer spenderas i Vietnam, men vi har dock en rätt hyfsad uppfattning om vad vi vill se och uppleva. Vädret och de platser vi besöker får dock till viss mån diktera hur tiden inom Vietnam spenderas.

Resrutten som vi tänkt oss är dock så som följer;
Från Kuala Lumpur flyger vi till den Malaysiska ön Langkawi den 26/1. Därefter tar vi en båt ner till ön Penang. Totalt spenderar vi åtta dagar i Malaysia på dessa båda öar. Därefter flyger vi vidare till Hanoi. Förutom Hanoi besöker vi även Halong Bay under vår tid i norra Vietnam. Efter detta flyger vi ner till mellersta Vietnam, där vårt mål är att upptäcka Hue och Hoi An. Sedan tar vi oss vidare söderut till Nha Trang. Slutligen flyger vi ner till Saigon i södra Vietnam, där vi även spenderar tid i Mekong deltat. Efter tre veckor i Vietnam flyger vi vidare till Kambodja och Siem Reap. Där utforskar vi Angkor Wat och dess närområde under fyra dagar. Slutligen flyger vi till Thailands huvudstad Bangkok där vi spenderar våra sista fyra dagar. Hemresan från Bangkok sker 2/3.


Detta är som sagt vår planerade resrutt, men vissa avvikelser kan, och kommer säkert, ske. Vart vi de facto reser får vi presentera här i bloggen vartefter det sker..

På återhörande...
M&M


Visa MartinOchMalinsSydostasien2012 på en större karta

2 kommentarer:

  1. vilken go resa ni har på G...
    lite avis e man allt...

    ha så gott kompis

    SvaraRadera
  2. Tackar, känns onekligen som en skön rutt där det inryms såväl sol & bad, natur, kultur, och storstad. Sen får vi se hur mycket tid varje del ges...

    SvaraRadera